Bookmark and Share     Sitemap    

Newsletter signup...

Name
E-mail
:
CAPTCHA Image
Unsubscribe here
15/10 2014 - Et Andet Sted

NY UDSTILLING I XBUNKER: ET ANDET STED / NEW EXHIBITION IN XBUNKER: ET ANDET STED (ANOTHER PLACE)

 
 
ET ANDET STED
Xbunker præsenterer ET ANDET STED - en gruppeudstilling kurateret af billedkunstnerne Søren Hüttel og Søren Brøgger.
 
Udstillingen viser værker af Anders Hellsten Nissen, Christian Schmidt-Rasmussen, Heidi Hove, Ann-Louise Overgaard Andersen, Sonja Lillebæk Christensen, Jens Axel Beck, Hartmut Stockter, Mette Juul, Søren Hüttel og Søren Brøgger. 
 
Fra pressemeddelelsen:
"... I kunsthistorien er stedet som begreb blevet gennemarbejdet i forskellige afskygninger og udformninger både idémæs- sigt såvel som formelt. Land-art, stedspecifikke værker, dokumentarisk fotografi og landskabsmaleriet er alle eksempler på forskellige kunsthistoriske tilgange til at bearbejde stedet som en kunstnerisk tematik.
 
Selvom det lyder som en skamredet hest synes vi alligevel at det kunne være interessant at tage denne hest ud på en ny tur i manegen og vise forskellige tilgange til ”stedet” i samtidskunsten. Stedet i samtidskunsten har mange betydninger og forholder sig ikke altid til et fysisk sted men kan også overføres til psykologiske rum, filmiske iscenesættelser eller imag- inære steder. Og naturligvis kan stedet også kunstnerisk behandles som et rent hverdagssprogligt fænomen der henviser til et konkret og fysisk sted.
 
Derfor er kunstnerne også udvalgt, da de på forskellige og mange interessante måder har forholdt sig til begrebet ”STED” men derudover har kunstnerne haft fuldstændigt frie hænder til at arbejde med tematikken som de har haft lyst til. Hvor nogle af de inviterede kunstnere arbejder stedsspecifikt og vil gå ind i udstillingsrummet og bearbejde det eller bruge institutionen som ramme i værket vil andre arbejde med fortællingen om et sted eller stedet som et fænomen..."
 
Fernisering: Lørdag d. 18. oktober kl. 14.00
 
Periode: 19. oktober - 14. december 2014
Sted: Xbunker, Sønderborg Bibliotek, Kongevej 19, 6400 Sønderborg
Åbningstider: torsdag - søndag kl. 13 - 17.
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xbunker proudly presents ET ANDET STED (Another Place) - a group exhibition curated by Danish artists Søren Hüttel and Søren Brøgger.
 
The exhibition shows works by the following artists: Anders Hellsten Nissen, Christian Schmidt-Rasmussen, Heidi Hove, Ann-Louise Overgaard Andersen, Sonja Lillebæk Christensen, Jens Axel Beck, Hartmut Stockter, Mette Juul, Søren Hüttel and Søren Brøgger.
 
Grand opening: Saturday 18. October - 2 pm.
 
Period: 19. October - 14. December 2014
Place: Xbunker, Sønderborg Library, Kongevej 19, DK-6400 Sønderborg
Opening hours: thursday - sunday: 1 pm - 5 pm.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

January 2016


October 2015


August 2015


June 2015


March 2015


February 2015


October 2014


August 2014


March 2012


October 2011


August 2011

XBunker, Sønderborg Library | Nørre Havnegade 15, 6400 Sønderborg - Denmark