Bookmark and Share     Sitemap    
 
Team Xbunker præsenterede udstillingen KONTROL OVER UNDERFLADEN, der kom i stand i samarbejde med de tre inviterede billedkunstnere Morten Schelde, Lise Blomberg Andersen og Ivan Andersen.

De tre udstillere tilhører samme generation og har det tilfælles, at de hver især arbejder med et billedsprog, der har tydeligt afsæt i det narrative og figurative. Genkendelige hverdagselementer blandes med størrelser fra en anden verden,
hvorved der opstår en tvetydighed og en dobbelthed som udvider og fordrejer det vi kender. Hygge og tryghed bliver pludselig til noget andet og knap så hyggeligt, hvor uro og kaos konstant lurer ‘over underfladen’. Disse kunstneriske greb bidrager til, at man som beskuer let mister orienteringen - bedst som man tror, at man har kontrol og overblik, så vendes der op og ned på alt.

Morten Schelde, Lise Blomberg Andersen og Ivan Andersen arbejder alle med det ambivalente og tvetydige - men med hver deres destinkte og velkendte udtryk. Alle tre udstillere er højaktuelle på den danske og internationale samtidskunstscene og har høstet stor anerkendelse for deres virke. Således har de alle en lang række solo- og gruppeudstillinger bag sig. Alle tre kunstnere bor og arbejder i København.
 
Se billeder fra ferniseringen herunder.
 
 
XBunker, Sønderborg Library | Nørre Havnegade 15, 6400 Sønderborg - Denmark