Bookmark and Share     Sitemap    
FANTASIA - Drøm møder virkelighed
11.10.15 - 13.12.15
 
Om udstillingen (Danish):

Xbunker præsenterer hermed udstillingen FANTASIA - Drøm møder Virkelighed af Rasmus Bjørn, Tanja K. Jensen og Elmar Jacob.

På hver deres unikke måde bearbejder og omformulerer de den virkelighed vi kender til en helt ny verden, hvor genkendelige elementer kombineres med drømmenes fantasier i en slags okkult billedverden. Med hver deres særegne udtryk skaber de fornyende fortællinger i egne universer, der komplementerer vores eget syn på det, vi troede vi vidste: det surreelle lag er altid tilstede, skubber sig ind som et filter og omformulerer øjets iagttagelser...

Rasmus Bjørn (f. 1973 i Haderslev) tog afgang fra Det Fynske Kunstakademi i 2003. Rasmus Bjørn arbejder med såvel det figurative maleri som skulptur. Rasmus Bjørn bor og arbejder i Vojens.

Tanja K. Jensen (f. 1980 i Thorsø) tog afgang fra Det Fynske Kunstakademi i 2008. Hun har i en lang årrække arbejdet koncentreret med avancerede collager bestående af sirligt udfærdigede papirklip. Motiverne tager ofte udgangspunkt i den natur der omgiver os.

Elmar Jacob (f. 1963 i Aachen, Tyskland) tog afgang fra Kunsthochschule i Kiel i 1986. Elmar Jacob er maler, og motiverne i hans værker kredser ofte omkring de menneskelige vilkår – herunder menneskets forhold til naturen. Elmar Jacob har boet og arbejdet i Berlin siden 2007.

Alle tre kunstnere har siden deres karrierestart udstillet flittigt i både ind- og udland. Kunstnerne vil være tilstede under ferniseringen.

Se billeder fra udstillingen herunder / See pictures from the show below:
XBunker, Sønderborg Library | Nørre Havnegade 15, 6400 Sønderborg - Denmark