Bookmark and Share     Sitemap    
About the exhibition (in Danish):
 
Signe Jais’ og Mette Vangsgaards udstilling Artificial Spaces bliver en smeltedigel af de to kunstneres udtryk, og værkerne spænder fra det figurative til det abstrakte og minimalistiske. Deres værker differentierer sig visuelt fra hinanden, men fælles er det klare, gennemtrængende udtryk og begge kunstneres fascination af forskellige materialer og materialesammensætninger.

Kernen i deres projekt udspringer fra deres fælles interesse i byens rum og fællesarealer, f.eks. fitnesscentret, museumsrummet, shoppingcentret, forlystelsesparken, campingpladsen og byens gader og pladser. Værkerne er fulde af koder og symboler, og begge kunstnere afsøger, hvordan det offentlige rum former os og dermed også vores forståelse af det omgivende samfund.

De to kunstnere studerede i årene 1989-96 sammen på Det Kongelige Danske Kunstakademi i København og var begge oprindeligt malere. Nu arbejder Mette Vangsgaard og Signe Jais hovedsageligt med collage på papir og finér.

Udstillingen er deres anden duoudstilling. I 2013 lavede de udstillingen Vejen ind er vejen ud i Kunsthal Nord i Aalborg.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Udstillingen var støttet af Statens Kunstfond / The exhibition was supported by The Danish Art Foundation.
 
Se udstillingsbilleder og video herunder / see exhibitions views and video below:
XBunker, Sønderborg Library | Nørre Havnegade 15, 6400 Sønderborg - Denmark